Селско училище остана празно, но не заради пандемията. Родители не

...
Селско училище остана празно, но не заради пандемията. Родители не
Коментари Харесай

Училище в България остана празно, родителите не пускат децата ВИДЕО

Селско учебно заведение остана празно, само че не поради пандемията. Родители не пускат децата си на учебно заведение поради спор с шефа, предава Нова тв.

Дни след началото на образователната година възпитаници не посещават школото в разградското село Езерче.

Родителите им се оплакват от неприятно отношение както към тях, по този начин и към децата и заплашват да не ги пускат в час до момента в който не бъде заменен шефът.

„ Има проблем в управлението. Директорът на учебното заведение ни настройва един против различен. Обучението, което това учебно заведение предлага не е на задоволително положително равнище. От няколко години се борим за положителното образование на нашите деца”, споделя ръководителят на учебния съвет Виждан Джибърджи.

Тя прибавя, че единственият късмет децата да се върнат в класните стаи е шефът и избрани учители да изоставен.

„ За всичките години през които съм шеф на учебното заведение не е имало родител, който да пристигна и да изрази несъгласието си по даден въпрос. Според мен това е редното в дадената обстановка. Според мен казусът идва от напън. Допитахме се до родителите и изказванието им е, че те са били инструктирани да не пускат децата си на училище”, съобщи шефът на ОУ „ Св. Паисий Хилендарски” – Зюлейха Карман.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР