Село със стар замък е избрано за едно от най-красивите

...
Село със стар замък е избрано за едно от най-красивите
Коментари Харесай

Красиво село, пълно със средновековни сгради, което е избрано за едно от най-красивите във Франция

Село със остарял палат е определено за едно от най-красивите във Франция с гости, които се стичат, с цел да видят неговите антични средновековни здания и живописни улици.

Очарователното укрепено населено място датира от 13-ти век и е издигнато в необикновена кръгла форма, тъй като е вградено в руините на феодален палат. В сърцето на античната провинция Гаскония, в югозападна Франция, Fourcès е исторически бастид - или нов град - издигнат върху кръговиден проект на връх в примка на красивата река Auzoue.

Много от истинските здания на селото към момента съществуват с фахверкови къщи и старинни аркади, забележими през клоните на поклащащите се чинари на кръглия селски площад. Fourcès също има красиви странични улички, дребен площад, наименуван Place des Cornières, часовникова кула, палат от 15-ти век и феодален мост над Auzoue.

Благодарение на своята непокътната хубост и комфортен сексапил, Fourcès направи пътят си към доста селективната група, известна като Les Plus Beaux Villages de France (На...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР