Село Бараково, община Кочериново, е блокирано от барети, защото се

...
Село Бараково, община Кочериново, е блокирано от барети, защото се
Коментари Харесай

Извънредно: Барети са по петите на убиеца Радо Соколето, в Бараково е обградена къща, проехтели са изстрели

Село Бараково, община Кочериново, е блокирано от барети, тъй като се смята, че в остаряла изоставена къща се укрива търсения за убийството Радослав С. - „ Соколето ”, оповестява БГНЕС.

В момента е отцепена основната улица сред входа и центъра на Бараково. На място е профилираният отряд за търсене и задържане. Според полицията от град Рила са чути изстрели от къщата. Това е саморазрушаващата се къща на някогашния футболист на „ Пирин “ Христо Христов-Бараката.

За момента не е ясно дали търсеният е арестуван.

Както БЛИЦ заяви, в 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „ Струмско ” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „ Мръсното кебапче ”.

Жената е била убита с огнестрелно оръжие. Огледът на мястото на престъплението продължи близо 5 часа.

Заподозрян за жестокото ликвидиране е Радослав С. - „ Соколето ”, който преди седмица преби 35-годишната щерка на убитата тази нощ жена.

Към 5 ч. тази заран бяха арестувани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „ Соколето ”, който не бе открит тази нощ. Полицейските патрули, ситуирани на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. Струмско в посока Симитли, ревизират всички-леки и товарни коли, в това число и багажниците им.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР