Селина Торбет и Кю Еш от британския град Уинчестър цял

...
Селина Торбет и Кю Еш от британския град Уинчестър цял
Коментари Харесай

Лекарите им казваха, че никога няма да имат син, а им се родиха три наведнъж, плюс едно момиченце

Селина Торбет и Кю Еш от английския град Уинчестър цялостен живот мечтаели за огромно семейство, само че лекарите им споделили, че при техния случай даже и едно дете ще е същинско знамение. Упорство на младата двойка се увенчало с триумф и след дълъг курс на лекуване те станали родители на четиризнаци, написа The Sun.

Селина и Кю желали да подарят братче на щерка си Мила, която се появила на бял свят след инвитро оплождане. Лекарите обаче разочаровали съпрузите и им споделили, че сходно нещо няма по какъв начин да се случи. Селина страдала от женски заболявания и даже раждането на дребната Мила било същинско знамение.

 Фото: The Sun

Историята на бременната Джули е толкоз невероятна, че чак раздруса целия свят (СНИМКИ)

" Това беше доста тежко. Ние мечтаехме за огромно семейство, всички към нас имаха деца. Изпитвахме обезсърчение ", споделя Селина.  Фото: The Sun
Въпреки неприятните прогнози, двамата с мъжа й не се предали. Те създали няколко опита за изкуствено осеменяване. И един от тях се оказал сполучлив - две от яйцеклетките на Селина най-сетне почнали да се развиват. Но лекарите не били оптимистично въодушевление и считали, че най-вероятно дамата ще пометне.  Фото: The Sun
Случилото се по-нататък е необикновено. Една от оплодените яйцеклетки дала живот на три момчета. 9 месеца по-късно Селина и брачният партньор й станали родители на трима сина и една щерка.
" Това е необикновено. Имахме си едно мъничко знамение, а в този момент се случиха още четири ", споделя разчувстваната майка.
Щастливите родители се надяват историята им да подари вяра на хората, които са уверени, че в никакъв случай няма да могат да имат деца. Понякога и най-хубавите лекари позволяват неточности, а чудеса се случват всеки ден!
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР