Селин Дион смая публиката на наградите Грами, като се появи

...
Селин Дион смая публиката на наградите Грами, като се появи
Коментари Харесай

Селин Дион се появи изненадващо на наградите Грами въпреки болестта си

Селин Дион смая публиката на премиите " Грами ", като се появи изненадващо в края на церемонията, с цел да връчи финалната премия за албум на годината. Музикалната икона беше отвън светлината на прожекторите, откакто през декември 2022 година разкри, че страда от синдром на скования човек – прогресивно неврологично заболяване, което визира мозъка и гръбначния мозък. 

Публиката приветства канадската певица на крайници, а Тейлър Суифт припяваше песента " The Power of Love ", която звучеше, до момента в който Дион ходеше на сцената. Тя връчи премията, която Суифт завоюва за албума си " Midnights ". Това е четвъртата победа на певицата в категорията, с което влезе в историята като най-награждавания актьор за албум.

„ Благодаря на всички! И аз ви обичам ", сподели Дион преди да връчи премията. „ Изглеждате прелестно. Когато споделям, че съм щастлива да бъда тук, в действителност го споделям от сърце. Тези, които са били задоволително благословени да бъдат на премиите " Грами ", в никакъв случай не би трябвало да одобряват за даденост голямата обич и наслада, които музиката носи на животите ни и на хората по целия свят. "

Откакто Селин Дион реши да спре обществените си изяви, сестра й Клодет постоянно осведоми почитателите й за положението й. Миналия декември сестра й разкри, че болеста е повлияло на способността на Селин да върви и пее. Поради тази причина певицата анулира всичките си осъществявания и планувани турнета.

„ Тя работи интензивно, само че няма надзор върху мускулите си ", сподели Клодет в изявление за френското списание 7 Jours. „ Това, което разрушава сърцето ми е, че тя постоянно е била дисциплинирана. Винаги е работила старателно. "

Селин Дион беше забелязана обществено през ноември 2023 година, когато посети концерта на Кейти Пери в Лас Вегас в Resorts World Theatre. Тя също имаше присъединяване там, само че го анулира поради заболяването. 

Миналата седмица Amazon MGM разгласи, че ще излъчи нов документален филм за Дион, озаглавен „ Аз съм: Селин Дион ". Филмът обгръща към година и демонстрира борбата на Дион със синдрома на скования човек. Звездата споделя, че се надява документалният филм да увеличи осведомеността на хората за заболяването, предава Variety. 

„ Последните няколко години бяха такова предизвикателство за мен - от откриването на болестта до това да се науча по какъв начин да пребивавам с него, само че не и да му разреша да ме лимитира ", сподели тя в изказване. „ Докато пътят към възобновяването на кариерата ми продължава, осъзнах какъв брой доста ми е липсвала опцията да виждам почитателите си. По време на това неявяване взех решение, че желая да удостоверявам тази част от живота си, с цел да оказа помощ на другите, които страдат от същата диагноза. "

Celine Dion makes a surprise appearance to present Album of the Year at the 2024
— The Hollywood Reporter (@THR)
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР