Селин Дион е вдовица от началото на 2016 г., а

...
Селин Дион е вдовица от началото на 2016 г., а
Коментари Харесай

Какво й липсва най-много на Селин Дион

Селин Дион е вдовица от началото на 2016 година , а загубата на обичания й брачен партньор Рене Анджелил продължава да оставя отпечатък върху живота й. В последните месеци певицата се свързваше с много по-младия от нея Пепе Муньос, само че очевидно той не е кадърен да я накара да не помни за огромната си обич.

В последното си телевизионно изявление Дион показа какво най-вече й липсва от Рене. Тя споделя, че когато обърне взор обратно вижда, че фамилията й е минало през доста. А н ай-трудна е загубата на нейния брачен партньор, управител, любовта на живота й и най-хубавия й другар .
 Снимка 453478

Въпреки че Анджелил умря преди близо четири години, певицата е безапелационна, че постоянно ще усеща неговото наличие и поддръжка към себе си.

А това, което най-вече й липсва , е неговияt мирис, неговото допиране, методът, по който я е кара да се усеща щастлива, написа Independent.
 Селин Дион, Пепе Муньос и абсурдът към връзката им
Кой управлява живота на Селин Дион

Поредната конспирация, в която се забърка певицата

Въпреки това, през днешния ден Дион може да каже, че е болката я е напуснала . Защото знае, че любовта на живота й ще бъде постоянно до нея, въпреки и не физически. Затова към този момент не живее в стрес, а се любува на живота си повече от всеки път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР