Селин Дион е диагностицирана със синдрома на скованата личност (SPS),

...
Селин Дион е диагностицирана със синдрома на скованата личност (SPS),
Коментари Харесай

Селин Дион: Диагностицираха ме с нелечимо заболяване...

Селин Дион е диагностицирана със синдрома на скованата персона (SPS), който кара мускулите ѝ да се напрягат неконтролируемо. В последна сметка страдащите от това заболяване се трансформират в " човешки скулптури ", защото последователно блокират тялото в твърда позиция, като не могат да вървят или да приказват.

Въпреки че няма лекуване за това положение, съществуват способи за закъснение на прогресията, като Селин разкрива, че прави всичко допустимо, с цел да сведе до най-малко признаците.
   View this post on Instagram

 

54-годишната певица се обърна към почитателите си в насълзен пост в Инстаграм като разкри, че това я е принудило да анулира европейското си турне.

Тя показа: " Здравейте на всички, скърбя, че ми лиши толкоз време да се свържа с вас. Всички вие ми липсвате толкоз доста и нямам самообладание да бъда на сцената и да приказвам с вас персонално. "

" Както знаете, постоянно съм била отворена книга и не бях подготвена да кажа нищо преди, само че в този момент съм подготвена. Отдавна се занимавам с проблеми със здравето си и ми беше доста мъчно да се изправя пред провокациите и да приказвам за всичко, през което съм минала. "

" Наскоро ми сложиха диагноза за доста рядко неврологично заболяване, наречено синдром на скования човек, което визира 1 на милион души. Макар че към момента учим това рядко положение, към този момент знаем, че точно то е повода за всички конвулсии, които имах. "

Пожелаваме на Селин да се усеща добре и бързо да овладее положението, с цел да може още веднъж да радва почитателите си! 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР