Селин Дион, Джъстин Бийбър, Маргарет Атууд и цяла плеяда канадски

...
Селин Дион, Джъстин Бийбър, Маргарет Атууд и цяла плеяда канадски
Коментари Харесай

Звезди се включиха в концерт в подкрепа на медиците от първа линия - slava.bg

Селин Дион, Джъстин Бийбър, Маргарет Атууд и цяла плеяда канадски звезди взеха присъединяване в концерт в условия на самоизолация в поддръжка на медиците от първа линия, борещи се против пандемията, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Инициативата имаше за цел и набиране на средства за попълване на запасите на питателните банки. Спектакълът беше озаглавен "Заедно сме по-силни " и беше излъчен онлайн от канадски радио и телевизионни канали, както и от стрийминг платформи. Гастролираха обичани на канадската аудитория реализатори, които пяха или отправяха послания за взаимност от своите дневни или кухни, като Селин Дион.

Канадската прима отдаде респект на всички свои сънародници от първа линия в опазването на здравето и обслужването на популацията, като им пожела да бъдат здрави и положителни.

Писателката Маргарет Атууд изрази убеденост, че се вижда светлинка в тунела и когато премеждието премине, ще би трябвало да се намерения по какъв начин по-добре да се вършат нещата, с цел да не се повтарят.

Песни и послания се редуваха в продължение на 90 минути и те не бяха прекъсвани от нито една рекламна пауза. Сред участниците личаха имената на Майкъл Бубле, Брайън Адамс, Шаная Туейн, Дрейк, на актьорите Кийфър Съдърланд и Райън Рейнолдс, на някогашната астронавтка Жули Пайет и на премиера Джъстин Трюдо, който предложи на съгражданите да си стоят у дома.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР