Селфи във въздуха е най-новата мания по морето. За подобна

...
Селфи във въздуха е най-новата мания по морето. За подобна
Коментари Харесай

Нямат спирка! Туристите в Слънчака луднаха по нова екстремна мания

Селфи във въздуха е най-новата фикс идея по морето. За сходна фотография българи и чужденци в Слънчев бряг пощуряха това лято. Ако нямате в телефона си най-малко едно такова селфи, значи не сте наясно с последните фешън течения, твърди Ивайло Ангелов, отговорник на морските атракциони на южния плаж в курорта, написа в. " Труд ".

Оказва се, че тук е най-новото и съвременно място за селфи фанатици. Да запечаташ такава фотография не е нещо неизмеримо. Селфи от въдуха е изцяло безвредно, единственото, което би трябвало да извършите е да се „ въоръжите” със селфи стик и да полетите с парашут над морето, изясни Ангелов Приключението наречено парасейлинг е измежду топ заниманията за селфи манияците и феновете на водни спортове на северната линия. Смелчаците изхвърчат с парашут от моторна лодка със наложителните предпазни колани и избавителни жилетки, като авансово са минали къс обучителен курс от професионален инструктор. Вълнуващите моменти се запечатват на 300 метра височина над водата.

Разходката в облаците продължава 10 минути. Срещу сумата от 70 лв. туристите се извисяват екипирани над морето, получават адреналин на макс, а панорамната панорама им дава прелестите на целия курорт. Ако в полета вземат участие двама, цената е по 60 лева на човек. Екскурзията подарява висок прилив на адреналин и удивителна панорама отвисоко. За всеки участник е планувано и снимане на полета с професионален фотоапарат.

Наемът на джет също коства 70 лв.. Карането на джет е доста близко като преживяване до карането на мотоциклет, разликата е водата. Не е необходим опит или специфични умения, а просто предпочитание за адреналин и прелестно преживяване.

На южния плаж в Слънчев бряг не липсват и по-евтини развлечения. – надуваеми дивани, банани и дюшеци. Цените за надуваемите атракциони са 20 лв. на човек. Разходките не престават сред 8 и 10 минути, осведоми Ангелов. Водният диван също се тегли от моторна лодка или джет във водата. В последните години се трансформира в едно от най-популярните и желани водни атракции на плажа, тъй като може да предложи, както една спокойна разходка на семейство с деца, по този начин и рисково возене и скачане на вълните за тези, които имат потребност от повече адреналин.

Стинг рей – този воден атракцион съществено подвига летвата на адреналина. Тук пасажерите не седят комфортно като в диван, а се легнали по стомах и се държат за специфични дръжки по време на целия трип. Предпочитан е от по-млади фенове на мощните чувства и високия адреналин.
Наред с модерните и рискови атракции Южният плаж в Слънчев бряг е единственото място, което към момента предлага и познатите водни колела. Наемът за 30 минути коства 15 лева, а за час цената е единствено 20 лева Разходката с водни колела, която ще ви върне в детството излиза единствено по 5 лева на човек, защото оборудването побира четирима.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР