Селфи, направено от жена, й показа съдбата, която я очакваше

...
Селфи, направено от жена, й показа съдбата, която я очакваше
Коментари Харесай

Съпруга се „тресе“, след като забеляза съпруга в селфи, което направи години преди да се срещнат

Селфи, направено от жена, й сподели ориста, която я очакваше в лицето на бъдещия й брачен партньор – години преди даже да се срещнат. Малайзийският основател на наличие сподели на почитателите си в уебсайт за обществени медии, че преди малко е схванала, че е срещнала брачна половинка си през октомври 2012 година, само че това е било две години преди да се срещнат в действителност – и 11 години преди да се оженят.

Много от почитателите на Джен Чиа в Instagram го съпоставят с „ теорията за невидимите струни “, остаряла идея, при която две сродни души, на които им е писано да се срещнат, са свързани с невидима нишка. Тя беше в театъра и сегашният й брачен партньор Джон може да се види на фона на нейното селфи, до момента в който чакаше на опашката за билет, изцяло неподозиращи, че съществуват един различен.

Джен написа в обявата си, че „ Все още трептя, като виждам това “. 32-годишната се срещна със брачна половинка си, 33-годишния роден в Обединеното кралство малайзийски артист Джон Лидъл, две години след снимането на фотографията, през де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР