Селфи-маниаците са си съвсем различен вид смартфон потребители, която е

...
Селфи-маниаците са си съвсем различен вид смартфон потребители, която е
Коментари Харесай

Oppo и Xiaomi намират ново място за селфи камерата в телефоните

Селфи-маниаците са си напълно друг тип смарт телефон консуматори, която е все по-важна за производителите на телефони. Реализацията на концептуална разработка на две известни китайски производители може да се окаже извънреден шлагер измежду его-фотографите. Става дума за селфи камера, която е вградена в диспея на устройството, а имената на упоменатите две компании са Oppo и Xiaomi.

Компаниите споделиха своите разработки в обществената мрежа Twitter.

„ За тези, които търсят съвършеното безрелефно смарт телефон скрийн прекарване – пригответе се да бъдете удивени. Получавате първи взор нашата технология за селфи камера под екрана “, написаха Oppo, придружавайки посланието си с малко видео.

„ Искате ли да надзърнете за малко в бъдещето? Ето ви го… представяме ви Under-Display Camera технологията “, споделиха на собствен ред от Xiaomi във видеодемонстрация, при която са показани по какъв начин наподобяват общоприетоо устройство с по този начин модерния през днешния ден горен разрез за камерата и телефон с камера под екрана.

Вероятно е това в действителност да е бъдещето на смарт телефоните. Както и показват от 9to5Google, с изключение на елегантно – повърхността на устройството се резервира идеално равна, неналичието на механични елементи по екрана, може да способства евентуално за по-дългия живот на самото устройство.

Първоначално появила се новината на страниците на Weibo, вицепрезидентът на Oppo Браян Шен признава, че технологията ще би трябвало да измине още дълъг път преди да се появи публично в някое от устройствата на компанията. „ Към сегашния миг, камерите под екрана към момента не реализират качеството на естествените камери, като има загуба на оптичното качество. Но няма технология, която да е била съвършена още с появяването си “, прибавя Шен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР