Селена Гомес се озова в психиатрична клиника. Емоционален срив е

...
Селена Гомес се озова в психиатрична клиника. Емоционален срив е
Коментари Харесай

Хоспитализираха Селена Гомес

Селена Гомес се озова в психиатрична клиника. Емоционален срив е повода за хоспитализацията на певицата, оповестява TZM.
Според известия в медиите 26-годишната звезда е настанена в болница през септември. Гомес е била обезпокоен поради информация за понижаване на броя на левкоцитите в тялото й. В началото на октомври певицата още веднъж беше приета в болница заради неприятни резултати от кръвните проби.
Журналистите настояват, че Селена е поискала да напусне здравната институция, само че лекарите са отказали. Сега Гомес е трансферирана в психиатрично поделение. Провежданото лекуване от здравното заведение е диалектическо поведенческа терапия.
Селена страда от систематичен лупус еритематозус (системно автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган или система на тялото). През 2017 година певицата претърпява бъбречна трансплантация. Оттогава деликатно следи здравето си, добавя БГНЕС.
" Тя осъзнава, че се нуждае от помощ, с цел да се оправи с прочувствените си проблеми, само че е заобиколена от фамилията си и получава доста поддръжка. Вече е по-добре и ще бъде лекувана на източното крайбрежие ", оповестяват източници, близки до звездата.
Тази вест идва в миг когато Селена е в сърцето на музикалните вести. Съвместното парче с DJ Snake " Taki Taki ", записано с Cardi B и Ozuna, към този момент е същински шлагер. Клипът, оповестен при започване на седмицата на YouTube, към този момент има милиони гледания. Въпреки че публично красивата брюнетка се усеща доста добре, тя даде първия сигнален знак преди няколко седмици, когато изясни, че за известно време се отдръпва от обществените мрежи. " Колкото и да обичам гласа, който обществените мрежи дават на всеки от нас, толкоз и ми харесва да мога да се отдръпва от него и да пребивавам живота си за момента. Не забравяйте, че отрицателните мнения могат да навредят всекиму, явно ", изясни тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР