Селена Гомес определено умее да се променя. През годините тя

...
Селена Гомес определено умее да се променя. През годините тя
Коментари Харесай

Тийн сензацията Селена Гомес се преобрази, заприлича на известна художничка

Селена Гомес несъмнено умее да се трансформира. През годините тя потвърди, че е доста повече от тийн фаворитка. Красивата певица за следващ път сервира приятна изненада на почитателите си, като се премени напълно в облика на артистичната и извънредно надарена Фрида Кало.

Гомес грее от корицата на сп. Allure. Поводът за фотосесията, както и за самото изявление, е новата козметична линия, която Селена сътвори. Така тя се причислява към звездната плеада от известни хора, които започват лична козметична компания. Очаква се, че облагите от линията ще са много съществени, само че дали ще бъде директна конкуренция на Кайли Дженър, следва да научим.

Виж още:

Както казахме нагоре, фотосесията за списанието е въодушевена от Фрида Кало. Това елементарно си проличава от красивата диадема от цветя, която е на главата на Селена. Един от отличителните аксесоари за Кало. В изявлението си певицата е доста откровена. В началото на кариерата си се е чувствала некомфортно, когато е трябвало да бъде малко по-секси. Покрай албума Revival певицата е трябвало да покаже " малко повече плът ", както самата тя споделя, а това несъмнено не ѝ е харесвало.

Селена съобщи, че като цяло заобикаля обществените мрежи и не чете мнения за себе си, тъй като е доста сензитивна и не желае да се разстройва. Припомняме, че преди време Селена бе спряла да употребява въобще обществени мрежи. Въпреки сложните моменти в специалността и персоналния живот, Гомес дефинира себе си като смела и предприемчива жена.

" Така се усещам, че управлявам всичко, което се случва в живота ми. Поела съм цялостна отговорност над живота си+, споделя още звездата.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР