Селена Гомес, една от най-следваните знаменитости в Instagram, направи неочаквано

...
Селена Гомес, една от най-следваните знаменитости в Instagram, направи неочаквано
Коментари Харесай

Откровената Селена Гомес сподели: Работя върху самочувствието си всеки ден!

Селена Гомес, една от най-следваните звезди в Instagram, направи ненадейно самопризнание. Тя съобщи, че би трябвало да работи върху своето самочувствие всеки ден. 29-годишната певица и актриса е под светлината на прожекторите от едвам 10-годишна възраст и признава, че това е основало за нея извънредно огромен напън.

“Това да бъдеш част от публичния живот от толкоз ранна възраст идва с доста огромно напрежение. Трудно е да се чувстваш комфортно, когато всеки те гледа, съдите и разяснява наична, по който изглеждаш” - показа Селена в изявление за английския Glamour.



“Самочувствието ми към момента е нещо, върху което работя всеки ден, само че когато стопирах да се преценявам с нереалистичните стандарти за хубост на обществото, вероятността ми тотално се промени” - добави тя.

В края на краищата Селена стигнала до заключението, че това с което е друга от останалите, в действителност я прави красива. “Откакто се помня постоянно съм чувствала, че би трябвало да бъда съвършена или да наподобявам по избран метод. Отне ми много дълго време, с цел да схвана, че желая да бъда само себе си - точно това ме прави неповторима и красива” - споделя тя.



Гомес добавя, че психотерапията ѝ е помогнала извънредно доста, с цел да усъвършенства самочувствието си и че даже оставя положителни утвърждения на всички места в своя дом. “Голям покровител съм за лечението. Освен това оставям лепящи листчета из цялата си къща с положителни утвърждения. Имам най-различни, само че “аз съм достатъчна” е моето обичано. Взимането на отмора от скролването в обществените медии също помага” - добавя актрисата.

През годините Селена схванала още, че гримът не е нещо, от което се нуждае, с цел да бъде красива. На въпроса какво би посъветвала по-младото си аз, тя разкрива: “Бих ѝ споделила, че гримът е нещо, с което да се забавлява, а не нещо от което човек има потребност. Преди смятах, че нуждая се да нося грим, с цел да бъда красива и несъмнено мога да кажа, че това се промени за мен с възрастта” - добавя тя.



Пред Glamour Селена реши да показа и най-големия си фешън гаф. Той се случил по време на Met Gala през 2018-а година, когато решила да употребява прекалено много бронзант. “Преди няколко години, до момента в който се подготвях за Met Gala си сложих малко бронзант и изглеждах красива. С продължението на вечерта обаче кожата ми продължаваше да става все по-тъмна и по-тъмна. Когато пристигна време да седна, видях своя фотография, на която изглеждах безусловно оранжева. И ето ме на това влиятелно събитие - първата ми мисъл беше “Трябва да изчезна от тук”.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР