Селена Гомес е третата най-следвана звезда в Instagram. Тя има

...
Селена Гомес е третата най-следвана звезда в Instagram. Тя има
Коментари Харесай

От какво се ужаси Селена Гомес

Селена Гомес е третата най-следвана звезда в Instagram. Тя има цели 150 милиона почитатели, с които споделя фотоси и видеа, а те й отвръщат с десетки милиони лайкове.

Певицата и актриса се появи на кинофестивала в Кан, с цел да показа кино лентата " Мъртвите не умират ", в който има роля. По време на конференцията преди прожекцията, Селена дава отговор на въпроси на медиите и думите й провокираха необятен отзив.
 Снимка 423712

Гомес съобщи, че за нея обществените мрежи са ужасни , изключително за младото потомство, към което спада и тя. Като деен консуматор с голям брой почитатели, тя има наблюдения по какъв начин Фейсбук и Instagram въздействат на девойките и момчетата на нейните години.

Също по този начин, съгласно нея, те не са готови за цялата тази информация, която ги залива по всички канали в интернет. Голяма част от нея е погрешна, само че младите не са способни да отсеят истина от неистина .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на Май 14, 2019 в 6:22 PDT

От позицията си на един от най-следваните хора в Instagram, Селена съобщи, че деликатно обмисля всеки пост, с цел да не основава в допълнение напрежение във почитателите си.

Всеки неин пост е добре премислен и с съответна цел, а не просто следващото селфи. Тя счита, че на този стадий не е допустимо да повлияе на обществените мрежи и да ги направи по-безопасни, написа CNN.
 Селена Гомес, Krahs, Тереза Мингус и новите бански костюми на певицата
Колко секси е Селена Гомес по бански

И то с нейн модел

Преди няколко месеца Гомес изчезна за известно време от Instagram. Тогава тя показа, че има здравословни проблеми, а и се бори със депресията. И съветът й бе да не бъдем непрекъснато онлайн , тъй като гледането на всички тези съвършени тела и животи не въздействат добре на душeвността ни. Трябва преди всичко да се грижим за себе си, а не да се потвърждаваме на другите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР