SELENA ES представя тенденции във фризьорството за 2018 г. Вече

...
SELENA ES представя тенденции във фризьорството за 2018 г. Вече
Коментари Харесай

MONTIBELLO празнува 50 години красота

SELENA ES показва трендове във фризьорството за 2018 година

Вече 50 години Montibello се специализира в професионалната грижа за хубостта и отпразнува своята годишнина с гранд церемония събитие в Барселона! Грандиозният коафьорски театър се състоя на 23 октовмри в зала Italian Pavilion. На сцената, последните трендове във фризьорството, демонстрираха световноизвестните стилисти Мазела и Палмър /Mazella&Palmer/, Тим Хартли /Tim Hartley/, дуото X-Pression и артистичният екип на Montibello.

Благодарение на SELENA ES, формалният дистрибутор на Montibello в България, български коафьори съумяха да участват на грандиозния театър и да почерпят ентусиазъм, което ще пренесат и у нас. Собствениците на SELENA ES, Елена и Ивайло Стефанови, също бяха измежду гостите на събитието и отпразнуваха годишнината на една от топ марките в портфолиото си.

През месец ноември SELENA ES ще отбележат и в България 50-годишнината на испанския бранд Montibello с огромен коафьорски театър STREET SPIRIT & Alter Ego, който ще показа настоящите трендове във фризьорството за 2018 година Организаторите дават обещание шоу на вдъхновението и творчеството в най-чистия им тип, композиция сред изтънчен жанр и съвременна визия. На сцената ще се изяви артистичният екип на Montibello - Джорди Тенас /Jordi Tenas/ и Хорхе Суарес /Jorge Suarez/, които ще дойдат от Испания особено за шоуто. В коафьорския театър ще вземат участие също артистичният екип на SELENA ES и посетител фризьори от България. Гост реализатори на шоуто ще бъдат Pavell & Venci Venc` и Марина Кискинова, която ще бъде и водеща на събитието.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР