Селекцията тази седмица започваме с очарователната Ариана Гранде, която пусна

...
Селекцията тази седмица започваме с очарователната Ариана Гранде, която пусна
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Селекцията тази седмица започваме с очарователната Ариана Гранде , която пусна парчето " 7 rings " . Певицата показа, че песента се е появила след раздялата с годеника й Пийт Дейвидсън.

Ариана Гранде и нейни приятелки се събрали и пийнали малко повече шампанско. На смешка певицата купила пръстени (уж годежни) на всички, което въодушевило основаването на песента.

Продължаваме напред към новата ария на The Cranberries . На 15 януари се навърши тъкмо една година, откогато вокалистака им Долорес О`Риърдън умря. За да почетат тази тъжна дата от бандата пуснаха " All Over Now " , в която ария още веднъж можем да се насладим на прелестните вокали на Долорес.

Предстои издаването на още записи с присъединяване на О`Риърдън, след което групата възнамерява разлъка.

Само преди дни излезе и новият сингъл на Westlife, озаглавен " Hello My Love " . През октомври 2018 година групата разкри, че се събира след дългогодишно спиране.

" Hello My Love " е първото предложение на Westlife от 2011 година насам, когато излезе вторият албум с най-хубавите шлагери на бандата.

Отправяме се към новото предложение на The Killers , което персонално ние чакахме с неспокойствие от декември, когато бандата разгласи, че работи по нова музика. И тя не закъсня. Преди броени дни в YouTube канала на групата се появи анти Доналд Тръмп химна им " Land Of The Free " .

С новата си ария The Killers се подиграват на проектите на президента на Съединени американски щати да построи стена по границата с Мексико.

Приключваме седмичната селекция с празненство алкохолно въодушевление, с помощта на парчето на Шон Пол, който явно е решил да смесва вино с шотове в " Shot & Wine " - новата му ария с присъединяване на Стефлон Дон.

Очаква се сингълът да откри място в идния нов албум на Шон Пол, който евентуално ще се появи до края на тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР