Селекцията на старши треньора Людмил Хаджисотиров в Рилски спортист вече

...
Селекцията на старши треньора Людмил Хаджисотиров в Рилски спортист вече
Коментари Харесай

Рилски спортист се доверява на американец

Селекцията на старши треньора Людмил Хаджисотиров в Рилски състезател към този момент може да се похвали с първото си ново задгранично попълнение. Отборът ще се довери на младия американец Илайджа Бърнс, който идва в Самоков от американския лицей Сиена.

" Треньорът наподобява доста спокоен човек, ще ми бъде комфортно да играя там. Той в действителност е разчувствуван да ме притегли в тима. Ще играя на позициите тежко крило и център, които тъкмо пасват на стила ми на игра ", съобщи Бърнс в изявление за Times Union.

Congratulations to @ElijahBurns12 on signing his first professional contract to compete for @RilskiSportist in Bulgaria!

Good luck, Elijah!

https://t.co/rWViJoyLRY#MarchOn #SienaSaints #Attack #Finish #EAT #MAACHoops #NCAAM pic.twitter.com/43at7G5U6W
— Siena Basketball (@SienaMBB) July 10, 2020 24-годишният баскетболист записва приблизително по 14.4 точки и 5.8 битки в MAAC конференцията на колежанското състезание NCAA, като даже става първенец в нея. Води лигата по пукотевица от полето със своите 62.2% осъществени изстрели. Той ще е общо четвъртото ново попълнение в състава на Рилски, след българите Деян Карамфилов, Павлин Иванов и Алекс Симеонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР