Селекцията на шампионшите от Лудогорец продължава с пълна сила. Днес

...
Селекцията на шампионшите от Лудогорец продължава с пълна сила. Днес
Коментари Харесай

Лудогорец с трети нов футболист

Селекцията на шампионшите от Лудогорец продължава с цялостна мощ. Днес те показаха третото си ново попълнение за идния сезон след Мавис Чибота от Бней Йехуда и Дан Битон от Ашдод. Шампионите привлякоха Жордан Икоко, който идва от френския Гинган, изпаднал от Лига 1 през миналия сезон. Защитникът е младеж на Пари Сен Жермен, като е играл още за Кретей, Льо Авър и Ланс.
25-годишният защитник театралничи с фланелката на първенците, като през идния сезон ще играе с номер 22.

Новото попълнение на Лудогорец Джордан Икоко съобщи, че огромното му предпочитание е да стигне до групите на Шампионска лига с екипа на разградчани. 

" Убедих се, че това е един клуб с упоритости и желае да играе в Шампионската лига. Това желая и аз. Дори и да не успеем, мисля, че ще се класираме за Лига Европа. Изгледах някои мачове на отбора от Шампионската лига. С другите тимове в България не съм осведомен, само че бързо ще наваксам. България е доста хубава страна, знам, че е доста студено през зимата и горещо през лятото. Знам, че Разград е дребен град, само че със симпатични хора ", сподели Икоко.

Той е младеж на френския първенец Пари Сен Жермен, като даже има мачове за втория отбор на парижани. Играл е още за Кретей, Льо Авър и Ланс. Последно беше част от състава на Гингам, само че отборът изпадна от френския хайлайф. 

Има мачове за всички младежки обединения на Франция, само че в последна сметка взима решение да дебютира за мъжкия народен тим на ДР Конго на 5 юли 2017 година. Оттогава до момента той е записал седем мача с екипа на африканската страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР