Селекцията на Германия разби Естония при визитата си в Талин,

...
Селекцията на Германия разби Естония при визитата си в Талин,
Коментари Харесай

Кабаков изгони Джан, но Германия продъни Естония

Селекцията на Германия разруши Естония при визитата си в Талин, надделявайки противника с 3:0 при визитата на „ Льо Кок Арена”. Това се случи, откакто Маншафта игра с човек по-малко, откакто българският арбитър Георги Кабаков изгони Емре Джан още в 14-ата минута на срещата в столицата на Естония. Това е най-бързият червен картон в европейски квалификации от септември 2003-а година.

Два гола на Илкан Гюндоган (52’ и 58’), както и гол на Тимо Вернер бяха задоволителни, с цел да може германците да вземат триумфа в Прибалтика и да се изравнят на върха по точки с водача Холандия.

Рано-рано в дуела Емре Джан можеше да поведе Маншафта напред, засичайки подаване от Кимих, само че топката мина настрана от вратата на естонците. В 14-ата минута пък халфът на Ювентус бе изпъден с пряк червен картон от Георги Кабаков, откакто препъна Ливаак, който пък бе фронтално против вратата на Мануел Нойер. Това не се понрави на халфа, който твърдеше, че не бе финален в отбраната, само че обстановката бе кристално чиста за гол.

Emre Can's red card in the 14th minute is the fastest red card in a Euro qualifier since September 2003
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР