Селекцията на Англия приема България в пореден мач от група

...
Селекцията на Англия приема България в пореден мач от група
Коментари Харесай

Футболни прогнози за битката Англия - България

Селекцията на Англия приема България в следващ мач от група А на европейските квалификации за идното през 2020 състезание на Стария континент. Срещата се чака със свити сърца у почитателите на " лъвовете ", а в идващите редове ще се опитаме да разбираем развоя на борбата на " Уембли ", предстовяйки ви няколко футболни прогнози за мача, който е с начален час 19:00:
Краен резултат: 1/1 – първо/краен резултат
Англичаните постоянно са се славили като един от най-силните селекции, що се отнася до квалификации. В първите си два мача островитяните пречупиха с 5:0 Чехия и 5:1 Черна гора, като бяха несъмнено по-добрият тим. Класата на нашия народен тим няма да тормози „ трите лъва ”, които ще имат превес и в двете полувремена.
Коефициент: 1,40.
Хари Кейн да означи най-малко два гола
Лидерът в офанзивата на „ трите лъва ” – Хари Кейн, ще се опита да накаже родната отбрана и да продължи да снове голове по европейските терени за националния си тим. Стрелецът на Тотнъм съумява да се октрои против отбрани, сходна на нашата, а неналичието на игрова процедура в някои от нашите играчи ще разреши на Кейн да си „ разиграва коня ” фриволно на „ ”Уембли ”.
Коефициент : 3.55

Англия да води с най-малко два гола разлика до почивката
Вярвам, че селекцията на Гарет Саутгейт няма да „ бави ” доста България, като опитите за попадения ще започват още от първата минута. Вярвам, че за 45 минути родните „ лъвове ” няма да могат да устоят на темпото и експанзията от Англия и напълно разумно ще позволен две попадения през първото полувреме.
7777.bg ни дава коефициент от 2,55 за този залог, който считам, че е изцяло подходящ. Винаги може да се опита и европейския хендикап за второ полувреме, като там ставката е 2,04.
Корнери за България – над 2,5
Въпреки лимитираните шансове на България за победа в срещата си мисля, ча „ лъвовете ” си мисля, че те ще опитат да пречупят съперника на контраофанзива. Именно тъкмо този евентуален жанр за игра ще предразположи за остри набези по крилата, които е допустимо да доведат до няколко ъглови удара за нашия отбор. Именно това ме подухва на мисълта, че е допустимо да има най-малко три корнера в сметката на българския отбор.
Коефициент – 2,23 коефициент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР