Селекция от най-известните произведения на Андрю Лойд Уебър от мюзикълите

...
Селекция от най-известните произведения на Андрю Лойд Уебър от мюзикълите
Коментари Харесай

София и Варна ще вкусят от магията на майстора на мюзикъла Андрю Лойд Уебър

Селекция от най-известните творби на Андрю Лойд Уебър от мюзикълите " Котките ", " Фантомът на операта ", " Евита " и " Исус Христос Суперзвезда " ще има опция да чуе публиката във Варна и София. В спектакъла ще вземат участие реализатори от продукции на самия Уебър, оповестяват уредниците на събитието.

Международният план " Най-доброто от Андрю Лойд Уебър " обикаля света, а в този момент идва и в България. Той ще бъде показан във Варна на 15 май в Дома на културата и спорта и на 16 май в зала 1 на Националния замък на културата . В него се отличават гласовете на Джон Патридж (Англия), Ингве Гасой Ромдал (Норвегия), Саша Кребс (Германия), Шарлоте Хайнке (Германия), Беатрикс Райтерер (Италия) и Люси Дяковска (България). Те са излизали на театралните подиуми в функциите на герои като Евита Перон, Фантомът, Исус, Юда и Мария Магдалена.

Джон Патридж има особена връзка с Андрю Лойд Уебър. Той извършва ролята на Рам Там Тагър от един от най-известните мюзикъли в света " Котките " както във филмовата му версия, по този начин и по сцените на цяла Европа.


Отговорността за музикалното оформление пада върху Плевенската филхармония. В концерта ще се включи и Националният филхармоничен хор. Проектът ще бъде показан единствено два пъти в България, тъй като е извънредно безценен. За неговото осъществяване е належащо построяването на сцена на 7 равнища със комплицирано осветяване и мултимедия. Продължителността на спектакъла е два часа и половина.

Диригент на концерта ще бъде Себастиан де Доменико, който е един от най-хубавите експерти в региона на мюзикъла. Под негово управление на сцената ще се изявят повече от 120 реализатори. В България ще прозвучат и симфонични оркестрации, които ще бъдат показани на немски говорещата европейска аудитория чак през 2020 година

Билети могат да бъдат открити в мрежата на " Ивентим ". Те са на цена от 40 до 100 лева За децата до 6-годишна възраст входът е свободен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР