Селекционните процеси в ЦСКА текат с пълна сила. От Армията

...
Селекционните процеси в ЦСКА текат с пълна сила. От Армията
Коментари Харесай

Поне още три нови попълнения се очакват в ЦСКА

Селекционните процеси в ЦСКА текат с цялостна мощ. От " Армията " са в напреднали договаряния със заместител на миналия в Тигрес - Жорди Кайседо, който също ще пристигна от Южна Америка, оповестява " Тема Спорт ".

До края на трансферния прозорец клубът ще притегли още най-малко двама футболисти. Единият от тях е бранител, като съгласно осведомени той може да работи както в ядрото на ариергарда, по този начин и като краен защитник. Другият състезател пък е опорен халф, който умее да изнася топката и взе участие добре и в двете етапи на играта. Именно от подобен вид футболист Саша Илич съобщи, че има потребност, по време на представянето си като нов треньор на армейците.

" Приоритет на този стадий е намирането на ляв бек поради напускането на Мазику, както и футболист в средата на терена, който да донесе динамичност в играта. Не съм човек, който обича огромните селекции, и държа чужденците да подвигат класата на тима ", съобщи сърбинът преди към месец. Ляв бек към този момент беше притеглен в лицето на Брадли де Нойер. Илич е останал неудовлетворен от изявите в контролите на опорните халфове, които сега има разполагаем - Жеферсон и Юга.

В ЦСКА умуват и по отношение на привличането на ново крило, откакто Илич извади от състава Баи и Вилдсхут. В момента по фланговете алените разполагат с към момента контузения Йомов, Гарсес, Морено и младока Марк-Емилио Папазов. Припомняме, че покрай трансфер на " Армията " бе някогашният състезател на Литекс Данило Асприля, само че Саша Илич не утвърди привличането на 33-годишното крило.
 Йоан Баи също си потегля от
Йоан Баи също си потегля от " Армията "

ЦСКА е пред съглашение с него за разтрогването на договора му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР