Селекционерите на САЩ, Иран и България, съответно Джон Спероу, Игор

...
Селекционерите на САЩ, Иран и България, съответно Джон Спероу, Игор
Коментари Харесай

Треньорът на България обяви какво ще ни помогне на Световното

Селекционерите на Съединени американски щати, Иран и България, надлежно Джон Спероу, Игор Колакович и Пламен Константинов обявиха, че чакат волейбол на доста високо равнище в идните срещи в София от втората фаза на международното състезание по волейбол в България и Италия.

Ето ккаво споделиха още тримата треньори:

Джон Спероу, Съединени американски щати: " Много се веселя, че сме тук. Миналата седмица имахме някои изтощаващи мачове и такива, които не бяха толкоз сложни. Всички тимове в тази група са доста положителни и играят първокласен волейбол. Тази седмица ще бъде фантастична за почитателите на волейбола на всички места по света. Радваме се, че мачовете стартират.

Игор Колакович, Иран: " Много се радваме, че сме във втория кръг. Ще се опитаме да дадем най-хубавото от себе си в идните срещи. Имаме положителни мемоари от Варна и се надяваме да имаме такива и от София. "

Пламен Константинов, България: " Първо желая да се обърна към сътрудниците и да им пожелая триумф, както и да ги поздравя за положителното показване в първата фаза. Сматам, че във втората фаза останаха единствено топ тимовете на това състезание. И по тази причина мисля, че качеството на мачовете ще бъде още по-високо. Естествено, това значи, че ще би трябвало да вложим още повече старания. Няма да бъде елементарно против такива противници, само че аз се надявам, че семейството и нашата аудитория ще ни оказват помощ да се представим по-най-добрия метод. "
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР