Селекционерът на волейболния национален отбор Пламен Константинов сподели на пресконференция

...
Селекционерът на волейболния национален отбор Пламен Константинов сподели на пресконференция
Коментари Харесай

Гибона: Няма да бъде лесно срещу Иран, САЩ и Канада

 Братоев: Трябва да бием съществени тимове, с цел да стигнем финалите
Селекционерът на волейболния народен тим Пламен Константинов показа на конференция преди мачовете с Иран, Съединени американски щати и Канада от Група G на международното състезание, че " лъвовете " имат шаносве да се класират за идната фаза на конкуренцията.

" Във втората фаза останаха единствено водещите тимове в света. Затова мисля, че качеството на мачовете ще бъде още по-добро от първата фаза. Това значи, че ще би трябвало да вложим доста повече старания, с цел да спечелим дуелите си.

Ако останем с 2 загуби, е изцяло действително да се класираме за финалите. Само Италия, Полша и Съединени американски щати са без нито едно проваляне досега.

Всички тимове, с които ще се конкурираме за класиране във финалната фаза, са с по една или две загуби. С три победи от втората фаза е действително да се надяваме на класиране напред.

Въпросът е дали може да ги реализираме. Важен е дуелът в петък. Ако спечелим на следващия ден, няма какво да губим против американците. Те са най-силни в нашия поток, само че имаме нашите шансове

Няма да бъде елементарно против такива противници. Надявам се, че семейството и напъните на момчетата да ни помогната в тежките моменти. Публиката също ", сподели Константинов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР