Селекционерът на Украйна Гари Йегиазаров и капитанът на тима Надя

...
Селекционерът на Украйна Гари Йегиазаров и капитанът на тима Надя
Коментари Харесай

В Украйна очакват тежък мач срещу България в Златната европейска лига

Селекционерът на Украйна Гари Йегиазаров и капитанът на отбора Надя Кодола обявиха, че чакат доста сложен мач против България от група А на Златната европейска лига.

За последно двата тима играха един против различен на Европейското състезание в Азербайджан и Грузия предходната година, когато на старта на шампионата българките се постановиха с 3:2.
" Ще бъде сложен мач сред два в действителност мощни тима. Миналата година играхме против България в груповата фаза на Европейското състезание и загубихме с 2:3. Сега по наша информация някои от главните състезателки в българския състав отсъстват, само че ние имаме същия проблем поради доста скорошното привършване на клубните шампионати ", съобщи за уеб страницата на БФВолейбол селекционерът на Украйна Гари Йегиазаров. " От друга страна това е добра опция за останалите девойки, които в този момент получават късмет за изява, да покажат на какво са способни и да извоюват своето място в състава. Надявам се, че и двата тима ще покажат добър волейбол и мачът ще бъде забавен за всички почитатели, които дойдат да го гледат онлайн в залата ", добави той.  В първия си мач от Златната европейска лига Украйна загуби гостуването на Азербайджан с 1:3, до момента в който съставът воден от селекционера Иван Петков започва с победа 3:0 над Португалия.
" Направихме прекомерно доста неточности против Азербайджан в първия ни мач. Започнахме добре срещата и спечелихме първия гейм, само че в идващите три елементи играта ни не беше на нужното равнище. Сега се надявам да изправим тези грешки и да играем по-добре против България. Имате мощен тим и сигурно ще се получи забавен дуел ", показа пък капитанът на гостите Надя Кодола, която означи 12 точки при визитата на Азербайджан. Срещата България - Украйна е в сряда, 23-и май, от 18:30 часа в столичната зала " Христо Ботев ".

Билетите са на цена от 5 лв. и ще се предават на касите на залата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР