Селекционерът на Уелс Райън Гигс влезе в спортната Зала на

...
Селекционерът на Уелс Райън Гигс влезе в спортната Зала на
Коментари Харесай

Гигс влезе в спортната „Зала на славата“ в Уелс

Селекционерът на Уелс Райън Гигс влезе в спортната „ Зала на славата “ дружно с още четирима спортисти при мъжете и дамите. Мениджърът на „ алените дяволи “ завоюва 23 трофея като състезател на Манчестър Юнайтед, в това число 13 пъти Висшата лига и два пъти Шампионската лига по време на 25-годишната си кариера на „ Олд Трафорд “.

45-годишният експерт означи 12 гола в 64 мача за националния тим, на който бе назначен за ментор през януари 2018. Следващите две квалификации на Уелс за Евро 2020 са против Азербайджан и Словакия през септември и октомври надлежно, където отборът на Гигс ще се опита да се реваншира за минималните си загуби от Унгария и Хърватия през юни.

Щангистката Микаела Брийз, златната медалистка от „ Игрите на благосклонност “ Джаз Карлин, ръгбистът Стив Фенуик и някогашната състезателка и треньорка на националния тим по нетбол Уенди Уайт също влязоха в спортната „ Зала на славата “ на формалната гала в Кардиф. Гимназията „ Уитчърч “, артикул на която са крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл, колоездачът Герант Томас и някогашния капитан на Уелс по ръгби Сам Уорбъртън, също получи самопризнание за своя принос към триумфите на уелския спорт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР