Селекционерът на Северна Македония Игор Ангеловски обяви след загубата от

...
Селекционерът на Северна Македония Игор Ангеловски обяви след загубата от
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Треньорът на Северна Македония напуска поста си

Селекционерът на Северна Македония Игор Ангеловски разгласи след загубата от Нидерландия с 0:3 в Амстердам, че напуща поста си и няма да води тима след Евро 2020. Западните ни съседи отпаднаха безславно от еврофиналите с три загуби и експертът не чака договорът му, който изтича на 31 юли, да бъде удължен.

“Има време да създадем генерални оценки на представянето ни. Сега мога да кажа единствено, че за мен бе необикновено наслаждение да повеждам Северна Македония на Европейското състезание, да се покажем пред Европа и да бъдем дружно с почитателите ни. Не бива да бъдем прекомерно разочаровани, тъй като това бе дебютът ни. Благодаря на целия екип, който работи с мен през тези години, както и на фамилията ми за поддръжката, която ми оказаха. Ще помня тези моменти цялостен живот. Договорът ми изтича на 31 юли и аз няма да бъда селекционер на националния тим след това”, съобщи Ангеловски.

“Това бе значим миг за цяла Македония, тъй като изпращаме един огромен човек, на който изискуем доста за всичко, което е направил за македонския футбол. Горд съм, че работих с него повече от 5 години. Следващата генерация има превъзходен образец, от който да се учи за това по какъв начин да работи и по какъв начин да се държи, с цел да реализира успех”, добави наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР