Селекционерът на Северна Ирландия Майкъл О'Нийл беше крайно разочарован от

...
Селекционерът на Северна Ирландия Майкъл О'Нийл беше крайно разочарован от
Коментари Харесай

Селекционерът на Северна Ирландия: Нямаше дузпа

Селекционерът на Северна Ирландия Майкъл О'Нийл беше извънредно отчаян от съдийството на първия бараж с Швейцария. То беше решено от доста противоречива дузпа в интерес на "кръстоносците ", а експертът непосредствено разгласи, че такава е нямало. Ето какво показа той:

"Не беше дузпа, топката удари Кори Еванс в гърба, той постави тялото си на пътя на топката. Съдията просто обаче не го видя. Аз бях сюрпризиран в този миг, това беше в действителност неприятно решение на рефера. "

"Мисля, че можем да играем по-добре. Швейцария е доста добър отбор, това не може да не им се признае. Имаше и други моменти. Влизането против Стюарт Далас беше за червен картон, а дадоха единствено жълт картон на противника. "

"Можехме да се оправим по-добре преди ответния мач с Швейцария, само че в този момент би трябвало да се оправим и с гнева у момчетата. В съблекалнята се вижда, че са разочаровани, усещат се ощетени, само че са подготвени да се борят в неделя. "

"Кори Еванс получи жълт картон и няма да играе в реванша, само че той не е отговорен -дузпа нямаше. Загубихме мача, само че още не сме завършили. Стана равносилен мач, изключително през второто полувреме. Момчетата работеха доста интензивно ", съобщи О'Нийл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР