Селекционерът на Сърбия Младен Кръстаич беше много разочарован след загубата

...
Селекционерът на Сърбия Младен Кръстаич беше много разочарован след загубата
Коментари Харесай

Кръстаич: Бяхме наивни, но имаме шансове срещу Бразилия

Селекционерът на Сърбия Младен Кръстаич беше доста отчаян след загубата на отбора от Швейцария с 1:2. Поражението сложи сърбите в сложна обстановка и в този момент те имат потребност от победа над Бразилия в последния си мач, с цел да стигнат до осминафиналите на Мондиал 2018.

“Доволен съм от първото полувреме, в което играхме добре и открихме резултата. После наивно пропуснахме няколко положения. Колкото до решението на съдията да не даде дузпа в наша изгода, не желая да го разясня. Направете го вие, журналистите”, сподели Кръстаич.

“Не мисля, че противникът се стремеше към успеха повече от нас. Мачът беше равносилен. При 1:1 направих офанзивни смени с желанието да пресираме интензивно, само че не се получи”, продължи наставникът на сърбите.

“Благодарен съм на съветските почитатели за поддръжката. Сега ни следва мач с Бразилия. Те са огромният любимец. Ние знаехме, че с цел да прескочим групата, би трябвало да победим в първите две срещи. Но към този момент ни е нужна победа над Бразилия. Радостта на швейцарците след головете? Не се занимавам с политика и не желая да коментирам”, приключи Кръстаич. Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Сърбия 1:2краен резулат  Швейцария
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР