Селекционерът на Сърбия Драган Стойкович остана разочарован от отпадането на

...
Селекционерът на Сърбия Драган Стойкович остана разочарован от отпадането на
Коментари Харесай

Стойкович: Година и половина успехи и сега дойде спад

Селекционерът на Сърбия Драган Стойкович остана отчаян от отпадането на своя отбор още в груповата фаза на Световното състезание в Катар след загуба с 3:2 от Швейцария. Той обаче поздрави “кръстоносците ” за триумфа и уточни физическите проблеми и травмите на неговите играчи като съществена причина за спада при “плавите ”. 
 Швейцария и Сърбия изиграха следващия шедьовър в Катар, “кръстоносците ” са на 1/8-финалите Швейцария и Сърбия изиграха следващия шедьовър в Катар, “кръстоносците ” са на 1/8-финалите
“Искам да поздравя Швейцария, те завоюваха справедливо през днешния ден. Не сме доволени от резултата, това е ясно. Имахме доста проблеми с физическата подготовка, травмите на играчите. Положихме всички старания да ги възстановим, само че наподобява, че това си остана прекомерно огромен проблем. Имахме интервал от година и половина на триумфи, само че в този момент пристигна спад. В съблекалнята протегнах ръка на играчите и им споделих, че би трябвало да сме спокойни и когато ни върви, и когато не ни се получава. Момчетата в това положение, в което са, дадоха всичко от себе си. Имахме проблеми в отбрана, само че ще създадем по-задълбочен разбор след Световното, ” съобщи Стойкович след отпадането.
55  Сърбия - Швейцария 2:3, група
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР