Селекционерът на Русия Станислав Черчесов има негативно отношение към ръководството

...
Селекционерът на Русия Станислав Черчесов има негативно отношение към ръководството
Коментари Харесай

Черчесов не викал футболисти на Рубин в Сборная заради личен конлфикт

Селекционерът на Русия Станислав Черчесов има отрицателно отношение към управлението на Рубин и по тази причина напоследък не вика футболисти от казанския клуб в националния тим, твърди " Спорт Бизнес Online ". Изданието акцентира, че експертът е в спор с генералния шеф на Рубин Рустем Сайманов.

Всичко е почнало в края на януари, когато на заседание на елитните клубове и управлението на Премиер лигата Черчесов е интензивно се е интересувал дали от Рубин са се разплатили с вратаря Сослан Джанаев и бранителя Фьодор Кудряшов. Сайманов се е ядосал на държанието на треньора и двамата са си повишили звук.

След възникналния спор Черчесов е подал тъжба до вицепремиера Олег Голодец и е траял да спомага на двамата футболисти да получат дължимите суми - общо към 60 млн. рубли. Заради оказания напън, от Руския футболен съюз са реагирали бързо и са принудили Рубин да се разплати с Джанаев и Кудряшов.

След това двамата играчи са се разделили с досегашните си сътрудници и към този момент са представлявани от Алан Агузаров, който е непосредствен до Черчесов. Самият селекционер пък е решил да не вика футболисти от Рубин в " Сборная ".
ЕВРО 2020 1 кръг, четвъртък 21 март  Белгия 3:1краен резулат  Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР