Селекционерът на Република Ирландия Стивън Кени извика нови двама футболисти

...
Селекционерът на Република Ирландия Стивън Кени извика нови двама футболисти
Коментари Харесай

Промени в състава на Ирландия за мача с България

Селекционерът на Република Ирландия Стивън Кени извика нови двама футболисти за мача с България от шампионата Лига на Нациите, който ще се играе на 3-и септември в София.

Това са Шон Магиър от Престън НЕ, който е нападател, и Дара О'Шей- бранител на Брайтън. От тима отпада нападателят Трой Парот от Милуол, който е получил травма и позволение да я лекува в клубния си отбор. Травмата е резултат от удар по време на мача в събота със Саутенд. Парот е минал обзор със скенер и решението е да не се рискува здравето на играча.

Междувременно Джеймс Маккарти ще се причисли към състава, макар травмата, претърпяна по време на мача на Кристал Палас в средата на седмицата. Селекционерът Кени се надява Маккарти да бъде кадърен да взе участие в мачовете на Ирландия против България и Финландия надлежно в четвъртък и неделя, макар че обстановката за момента не е ясна и би трябвало да се изчака. Джеймс дойде късно нощес и следва да прекара време с лекаря и физиотерапевтите преди да имаме ясна обстановка, сподели още треньорът. След това разгласи и за какво избира Дара О'Шей пред Кевин Лонг, който също беше претендент.

"Добавихме Дара OТШей в тима, а и той е в редиците на Ирландия от тима U15 до през днешния ден. Той се появи доста сполучливо да играе в четирите позиции в отбраната в Уест Бромич. Може да играе и като централен защитник, и като десен и ляв бек, какъвто беше в края на сезона, добави треньорът, който ще дебютира отпред на Ирландия против нашите. Освен това имаме 1-2 дребни контузии при бранители, тъй че този футболист може да се включи, в случай че се наложи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР