Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош пое отговорност за поражението на

...
Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош пое отговорност за поражението на
Коментари Харесай

Сантош пое отговорност след загубата: Момчетата бяха предупредени!

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош пое отговорност за провалянето на “мореплавателите ” от Южна Корея с 2:1, откакто азиатцкият отбор реализира цялостен поврат. Според него футболистите му са изгубили своя интензитет през втората част, което е наклонило везните в интерес на съперника.
 Изключителен поврат на Южна Корея против Португалия изхвърли Уругвай и Гана от Мондиал 2022 Изключителен поврат на Южна Корея против Португалия изхвърли Уругвай и Гана от Мондиал 2022
  “Загубихме интензитет през втората част и започнахме да губим доста много от дуелите за първа топка. Те започнаха да ги печелят, което им даде преимущество. През първата част не им давахме опция да контраатакуват, само че през втората движехме много по-бавно топката и залагахме доста на самостоятелните дейности. Казах на момчетата на почивката, че да играем с къси топки не е задоволително и би трябвало да се възползваме от празните пространства в задни позиции при тях, само че не успяхме да го създадем. 
46  Южна Корея - Португалия 2:1, група
Поемам отговорността за това, че нещата не се получиха. Нещо сходно се случи и в дуела със Сърбия и играчите знаеха съвършено, че това не би трябвало да се случва, бяха предизвестени. Моралът в тима е на високо равнище и това ще ни раздруса малко, което е обикновено, само че въпреки това си има аргументи. Групата ни е доста фокусирана и би трябвало да продължаваме в този дух, с който се представяхме досега. Не можем да си позволим да забавим ход, защото това е Световно състезание и всеки съперник е рисков, ” съобщи Сантош след загубата.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР