Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман очаква международните мачове, планирани за

...
Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман очаква международните мачове, планирани за
Коментари Харесай

Куман очаква мачове чак през септември

Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман чака интернационалните мачове, планувани за края на май и началото на юни, да бъдат анулирани заради експлоадирането на пандемията породена от ковид. Легендарният бранител вижда септември като по-вероятен прозорец за обновяване на мачовете.

Тъй като огромна част от Европа бе блокирана, с цел да се опита да спре разпространяването на COVID-19, другарските срещи на Нидерландия против Съединени американски щати и Испания бяха отсрочени, а Европейското състезание бе отсрочено за 2021 година.

Куман съобщи, че плануваните мачове на неговата страна против Гърция на 28 май и Уелс на 6 юни също няма възможност да се проведат.

„ Първо мачовете в шампионатите би трябвало да се възобновят, а по-късно е добре да се знае дали интернационалните мачове ще се състоят “, съобщи Куман пред нидерландският ежедневник Algemeen Dagblad.

“Между 1 и 9 юни към момента има прозорец за провеждането на мачовете, само че одобрявам новината по този начин, като че ли тези дуели няма да се проведат “, добави още той.

Роналд Куман сподели, че чака първите интернационалните мачове за всички национални тимове в Европа да бъдат в шампионата за Лигата на нациите, които по проект би трябвало да се проведат през септември, октомври и ноември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР