Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал направи страхотен жест по

...
Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал направи страхотен жест по
Коментари Харесай

Ван Гаал впечатли с жест към журналист и заяви: Тук сме за титлата

Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал направи страховит жест по време на днешната си конференция преди мача с Еквадор от Мондиал 2022.

Млад сенегалски публицист призна, че няма въпрос към опитния експерт, само че че му е огромен почитател още от дребен. Ван Гаал се зарадва на това и даде обещание, че след края на конференцията ще го прегърне. Треньорът удържа на своята дума и подари журналиста с огромна прегръдка, а видеото от тази обстановка бързо набра известност в обществените мрежи.

Наставникът също по този начин разяснява задачата пред тима, както и идния си противник. „ Като цяло качеството ни е по-високо от това през 2014-та. Не приказвам за топ играчите, които имахме тогава. Може би Мемфис Депай е на тяхното равнище или най-малко може да го доближи. Тогава обаче мачовете ни бяха решавани от Робин ван Перси, Ариен Робен и Уесли Снайдер. Сега в нашия състав имаме по-високо качество. Не мога да разкрия повече елементи за утрешния мач, тъй като по този начин бих разкрил своите карти. Няма да приказвам за имена или тактики, само че сме тук, с цел да станем международни първенци. Мисля, че Еквадор са по-организиран тим от Сенегал. Анализирахме 15 техни играчи през последните 18 месеца. Струва ми се, че не бележат доста, само че са отбор, на който е мъчно да вкараш. Разбрах, че Германия са пропуснали много положения и са изгубили. Това е обвързвано с отборната дисциплинираност “, съобщи той.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР