Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал коментира предстоящия първи мач

...
Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал коментира предстоящия първи мач
Коментари Харесай

Ван Гаал: Мисля, че можем да станем световни шампиони

Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал разяснява идния първи мач на “лалетата ” на Мондиала, както и доста други тематики. Утре отборът му излиза против Сенегал. Той приказва за другите противници в групата Катар и Еквадор и травмата на Садио Мане.

“Вярвам в този състав, в тези играчи. Мисля, че можем да станем международни първенци. През 2014 година станахме трети с тим, в който имаше по-малко качество, тъй че в този момент чакам повече. Приех работата, тъй като никой различен разполагаем. Минаха пет години, откакто напуснах Манчестър и това приказва задоволително. ”, съобщи Ван Гаал.

“Катар работи дружно от шест месеца. Можеш да свършиш доста за шест месеца. Аз работя с тима от една седмица. Не можеш да направиш доста за една седмица. Сенегал е първенец на Африка. На пръв взор Сенегал ще бъде най-трудният противник. За мен Еквадор е тайнственост, защото дълго време имаше въпросителни дали ще вземат участие. Скаутите ми са ги анализирали, само че аз не съм ”, добави експертът

“Мане е навън, само че ние сме без Мемфис Депай, тъй че и двата тима би трябвало да се оправят с това. Мане е извънреден състезател. Аз го желаех, до момента в който бях управител на Манчестър Юнайтед. Тогава той още беше в Саутхамптън. Той ще липсва на Сенегал, само че същото важи за нас. Ние сме без водещия си голмайстор и кралят на асистенциите ”, сподели още Ван Гаал.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР