Селекционерът на националния отбор по волейбол за мъже - Пламен

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол за мъже - Пламен
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Трябва ни по-добра психика и бием всички

Селекционерът на националния тим по волейбол за мъже - Пламен Константинов, остана удовлетворен от представянето на отбора в последния мач от груповата фаза на европейското състезание против Словения и съобщи, че " лъвовете " имат опция да победят всеки един от идните им кандидати до финала.

" Мисля, че сме физически готови да играем мачове ден след ден. Трябва ни по-добър нрав и можем да бием всеки участник на европейското състезание ", безапелационен беше Константинов след триумфа.

Националите реализираха две победи с по 3:0 над Испания и Словения и загуба от Русия със същия резултат в груповата фаза. Това им обезпечи второ място в групата и среща с Финландия на плейофите за присъединяване на четвъртфинал.

" В този шампионат няма липса на изненади. Част сме от европейското състезание и би трябвало да играем добре. Спомнете си триумфа на словенците преди две години. Затова се веселя изключително доста за успеха. Играхме добре, тактиката ни беше добре, имахме и добър блок, тъй като разчетохме играта на словенския разпределител. Бяхме по-добре проведени в ключовете моменти от мача. Натиснахме противниците си със мощни сервис ", сподели още Константинов след последната победа пред уеб страницата на европейската федерация.

Мачът България - Финландия е в сряда (30 август).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР