Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Русия ни надигра по всички показатели. Съжалявам за публиката

Селекционерът на националния тим по волейбол Пламен Константинов съобщи, че загубата на " лъвовете " от Русия е пристигнала закономерно и неговите ученици не са имали с какво да се опълчват на противниците си.

" Нека сме реалисти – през днешния ден Русия ни надигра по всички индикатори. Надигра ни и физически. С това, което показахме, нямаме причини против такава игра. Не че не са желали момчетата, просто приказваме за друга височина и друга класа откъм показване. Руснаците играха феноменално през днешния ден. Не че ние сме били толкоз слаби, само че просто те бяха фактически феноменални ", сподели Константинов.

Той изрази съжалението си, че не тимът не съумя да зарадва българската аудитория с победа.

" Според мен българският почитател и фен много-много не обича да върви на мач, в случай че ще губи. Иска да печели и за това и ние би трябвало да ги дръпнем с някоя победа, с някоя хубава игра, с цел да дойдат да ни поддържат и да има повече религия. Това зависи и от нас. В последна сметка си мисля, че българите обичат волейбола. Подкрепата е по-важна, когато има някакви проблеми и спадове. Тези момчета имат потребност от поддръжка, не ги винете прекомерно доста, тъй като са пристигнали да играят за страната си. Могат да отидат и да си почиват, само че играят. Дори единствено за това заслужават поддръжката ", сподели още той.

Капитанът на отбора Виктор Йосифов бе безапелационен, че всички играчи са приели тежко трите загуби.

" В точково отношение беше по-слаб шампионат, откакто в Китай записахме победи. Може би би трябвало да има и малко отчаяние. И ние не желаеме да губим. Повярвайте ни, и на нас не ни е леко. Опитваме се, вършим каквото можем, играем, само че това е ситуацията. Надяваме се бавно лека да излезем от тази обстановка и да спечелим някои от идващите мачове ", сподели той след мача с Русия.

Теодор Салпаров пък моли за по-малко рецензии към играчите и съобщи, че на международното състезание през септември отборът ще наподобява по друг метод.

" Гледаме напред в другите шампионати, имаме нашите си шансове. Заедно сме месец и половина, а задачата крайната е да не изпаднем и да се представим на доста положително равнище пред вас и почитателите на Световното състезание, тъй като след три месеца и половина ще играем по доста по-различен метод. И в този момент не играем неприятно. Хубавото е, че сме един тим, треньорът дава директиви всички да играем. За това моля за по-малко рецензии ", сподели либерото.

За " лъвовете " следва следващ шампионат от Лигата на нациите. Те отпътуваха за Япония тази заран.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР