Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че
Коментари Харесай

Константинов: Трябва да сме реалисти, има разлика между основните играчи и останалите

Селекционерът на националния тим по волейбол Пламен Константинов съобщи, че в кариерата си на треньор досега в никакъв случай не се е изправял в сходно мъчно състояние, в което да не може да употребява толкоз доста значими състезатели. Думите му пристигнаха при завръщането в България след края на присъединяване в Лигата на нациите.

Сред куп проблеми с контузени основни волейболисти националният тим се подреди на 11-ото място. Българите завоюваха шест от 15-те си мача.

Константинов заключи, че има осезаема разлика сред главните състезатели и тези, които е трябвало да употребява в мачовете.

" Едни проекти можеш да си правиш първоначално, само че те се оказват съвсем неизпълними най-после. С това, което разполагаме, това е действителното все още. Имаме нови хора, на които може би им би трябвало повече време да се впишат ", сподели той.

" Ники Николов е направил една подготовка с нас, Теодор (Тодоров) - нито една. Соколов - същата работа. Георги Братоев изкълчи гален, пък се оказа стрес фактура и се чудим какво да го вършим. Скримов без да скача се контузи. Много става. И в последна сметка ще се мъчим да измислим разновидността по какъв начин да вземем максимума на това международно ", съобщи Константинов с взор към международното през септември, на което България е хазаин взаимно с Италия.

По думите му огромните проблеми са свързани с диагонала и разпределителя. Единият вид за титулярния разпределител Георги Братоев е 40 дни да е обездвижен с шина.

" Като си треньор на националния тим и ги няма мечтаните резултати, постоянно се намират и критици. Въпросът е да сме малко и реалисти, а освен да чакаме нещо да не се получи. Аз особено с толкоз проблеми не съм се сблъсквал. А това въздейства. Сега, в случай че някой има формулата, тъй като те доста приказват - дано дойдат на международното и да забележим какво ще извадят ", добави Константинов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР