Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов е познат

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов е познат
Коментари Харесай

Червен картон за търсещия справедливост Пламен Костантинов

Селекционерът на националния тим по волейбол Пламен Константинов е прочут като състезател, а от няколко години и треньор, който мъчно скрива страстите си. Именно тази негова характерност, както и явна неточност на съдиите, българинът получи черен картон по време на мача от Шампионската лига сред водения от него " Локомотив " Новосибирск и холандския " Нолико ".

В плейофната фаза Константинов заложи на по-младите момчета в отбора, а да даде отмора на титулярите, които се готвят за 1/4-финалите на шампионата на Русия. Те обаче изненадаха с доста постоянна и мощна игра домакините и, макар изгубените два гейма, успяваха да дадат отпор.

В края на третия гейм резултатът стигна до тъждество 28:28. Последва офанзива на " Локо ", с която се нагърби Маркус Нилсон. Топката падна в навън, само че всички играчи на гостите бяха безапелационни, че първо е докоснала блокадата на " Нолико ".

Константинов се възползва от опцията да ревизира това изказване посредством видео повтаряне.

След къса консултация и обзор на записите от камерите, вторият арбитър отсъди навън и точка за холандците. Ситуацията бе повторена и на екраните в залата. Очевидно беше, че топката сменя траекторията си след досег до блокадата на " Нолико ".

Именно това вбеси българския експерт, който реагира остро и изиска пояснение от рефера.

Нервният му изблик пък му донесе червен картон от основния арбитър Мирко Янович и надлежно точка за съперниците, след което мачът завърши.

Така " Локо " ще има сложната задача да победи с 3:0 или 3:1 " Нолико " в реванша, с цел да може да продължи напред в шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР