Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов бе изключително

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов бе изключително
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Постигнахме най-доброто, което можеше да очакваме

Селекционерът на националния тим по волейбол Пламен Константинов бе извънредно удовлетворен от чистия триумф против Финландия, а очакванията му са съставът ни да продължи по същия метод.

България надигра скандинавския отбор с 3:0 гейма на старта на Световното състезание по волейбол за мъже пред цялостни трибуни в Двореца на културата и спорта във Варна.

" Хубаво начало. Постигнахме чиста победа над Финландия. Като резултат – най-хубавото, което можеше да чакаме на старта на Световното състезание. Като игра имаме още плюсове, които да прибавим в идващите мачове. Това също ми дава оптимизъм. Изиграхме един мач, който рядко ни се случва, в който да нямаме несработена обсада. Отдавам го повече на финландците, те не рискуваха и търсеха повече топката да остане в игра. Имаме доста „ пипнати “ на обсада и положителни проценти на този детайл, което значи, че сме съумели да прочетем играта на разпределителя. Доволен съм от началото, имахме потребност от тази победа. Предстои мач с Иран и мощно се надявам да продължим в същия дух и да запишем нова победа “, съобщи Константинов.

Мачът против иранците е на 13 септември, четвъртък, от 20:30 часа, още веднъж във Варна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР