Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров заяви, че
Коментари Харесай

Ясен Петров: Няма какво да губим от мача с Италия. Отиваме за изненада

Селекционерът на националния тим по футбол Ясен Петров съобщи, че се надява избраниците му да реализират изненада при гостуването на настоящия европейски първенец Италия. Двата отбора играят среща от квалификациите за международното състезание в Катар на 2 септември.

" Отиваме с упоритостта да ги затрудним и в случай че успеем да сме дисциплинирани, да създадем някаква изненада. Нужни са борба и темперамент. Следващото нещо е изключителна дисциплинираност и взаимопомощ. За да изградим тим, връзките сред играчите би трябвало да са доста мощни. Повечето от момчетата знаят нашите условия. Надявам се да дадат всичко от себе си. Ако не дадеш всичко от себе си, няма по какъв начин да спечелиш. ", съобщи Петров.

Снимка: Lap.bg

" Вчера тренирахме девет индивида. Днес чакаме останалата група и би трябвало да ги възстановим. Физически би трябвало да се приготвят в тимовете, душевен се стараем да създадем добра атмосфера. Надявам се да ги подготвим и душевен, и тактически за Италия и Литва. За мен е най-важното е да са обединени, да бъдат дружно и да играят като тим “, показа терзанията си селекционерът на „ лъвовете “.

След мача с Италия следва втори конфликт от квалификациите - против Литва на 5 септември.

Снимка: Lap.bg

" Много рядко някой побеждава с огромна разлика. Трудно се побеждава, в случай че не оставиш сърцето си на терена. Всеки има право да мечтае. Дано момчетата си заловен шанса ", съобщи Петров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР