Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров изрази надежда,

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров изрази надежда,
Коментари Харесай

Петров: Говорих с Ивелин, надявам се Антов да играе редовно за Болоня

Селекционерът на националния тим по футбол Ясен Петров изрази вяра, че Валентин Антов ще играе постоянно за Болоня. Ето какво още сподели експертът в изявление за bTV:

" Този адреналин доста ми липсваше през последната година и нещо. Абсолютно съм наясно с какво се понечвам. Всичко зависи от резултатите. Когато има резултати, нещата вървят добре. Когато няма резултати, естествено е да поема отговорност. Поставих едно изискване - да ми бъде с 1000 лв. по-голяма заплатата. Нито едно друго изискване.
 Ясен Петров: Не съм от притеснителните, националният тим е идея
Ясен Петров: Не съм от притеснителните, националният тим е идея

" Трансферът на Вальо Антов доста ме радва "

Всеки желае да има положителни резултати. Искам футболистите да имат самочувствие и да покажат нрав. При всички положения ще желая да създадем едно въодушевление и да има дисциплинираност. За 6 дни би трябвало да изиграем три квалификации, които са доста съществени.
 Ясен Петров с повиквателна за Даниел Наумов
Ясен Петров с повиквателна за Даниел Наумов

Селекционерът продължава да гледа мачовете на родните тимове в Анталия

Има още доста да пътуваме. Ще ми се наложи още да пътувам до чужбина, ще пътуваме из България. Надявам се да бъда усложнен в избора. Наблюдаваме много тимове. Имаше какво да следим в Турция. Контролните мачове нямат нищо общо с формалните, само че имаме някаква концепция на какво може да разчитаме. В момента вършим проекти да пътуваме до Италия. Предполагам, че ще се срещнем с българските футболисти и ще беседваме. Всеки един, който се показва на положително равнище ще бъде извикан в националния тим. Трябва да играе постоянно и да се показва на положително равнище. Много ми се желае да забележим израстването на българските футболисти. Знаем, че няма български футболисти, които да играят в някой топ тим. Дано Антов стартира да играе за Болоня. Мисля, че това ще бъде доста добра опция за нас.
 Ивелин Попов: Говорих с Ясен Петров, само че би трябвало първо да си върна мястото в Сочи
Ивелин Попов: Говорих с Ясен Петров, само че би трябвало първо да си върна мястото в Сочи

" Ще опитам да стартира да играя в края на февруари "

Навсякъде се стараят да основават футболисти. Времето е друго. Няма я улицата. В момента там, където живеех на площадките са издигнати блокове. В Китай безусловно всичко е друго, само че сътвориха проект до 2025 година да основат 50 хиляди школи за футбол. Различното там е, че живеят в един камп и се мисли единствено за футбол. Не съм имал проблем с мотивацията. Аз имам вяра, че имаме футболисти, с които да свършим работа.

В тясна връзка съм със селекционера на младежкия народен тим. Комуникацията ни е прелестна. Между младежите и мъжете има огромна разлика. Всеки, който е подготвен за мъжкия футбол, ще е добре пристигнал.
 Валентин Михов пред ТОПСПОРТ: Уважавам доста Ясен Петров, желаех го в тима ни, още когато беше футболист
Вальо Михов пред ТОПСПОРТ: Уважавам доста Ясен, желаех го в тима ни, още когато беше футболист

" Стилиян самичък ще си реши дали желае и дали ще се кандидатира за президент "

Трудно се работи и мъчно се играе в България. Ние си имаме собствен български метод на мислене. Негативно сме настроени. Не сме от хората, които ще поддържаме. Ние като екип ще взимаме решенията, с цел да може да си носим отговорността. Успях да приказвам с огромна част от футболистите, които играят в чужбина. Всичко е доста положително на този стадий. Ще продължим тази връзка.

На Бербатов първо се удивлявам като футболист. Пожелавам му триумф в неговата нова роля. Не е елементарно. Той ще се убеди, че не е елементарно. Той е образован футболист и образован човек. Разговарях с Ивелин Попов. Той сега би трябвало да се оправи от травмата, която има. Пожелавам му триумф в клубния тим и продължаваме да споделяме.
 Снимка 493437
Източник:

Това по кое време би трябвало да бъде призован Конгрес не е въпрос ориентиран към мен. Аз считам, че БФС прави всичко допустимо, с цел да се оправи с футбола. Надявам се, че имам цялостната поддръжка на хората в БФС. Предстоят ни мачове през три дни и ще извикаме по-голяма група. Важно е да стартираме добре против Швейцария и по-късно да се възстановим оптимално добре за мача против Италия.

Човек би трябвало да има фантазии. Целта ни е да се представим оптимално добре ", сподели Петров.
 Любо Пенев: Успех на Ясен Петров, българският футбол би трябвало да върви нагоре
Любо Пенев: Успех на Ясен Петров, българският футбол би трябвало да върви нагоре

" Доволен съм от моя тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР