Селекционерът на националния отбор по футбол на Гарет Саутгейт призна,

...
Селекционерът на националния отбор по футбол на Гарет Саутгейт призна,
Коментари Харесай

Саутгейт: Унизително е да приемем Италия пред празен стадион

Селекционерът на националния тим по футбол на Гарет Саутгейт призна, че е унизително за страната, че отборът ще посрещне на полупразен стадион. Следващите две семейства на Англия от шампионата за Лигата на нациите са против Италия в събота, 11 юни и във вторник, 14 юни против състава на. Двата мача ще се играят на стадиона на. Двубоят с националния тим на Италия ще се организира единствено пред към 3000 души аудитория, най-вече деца под 14 години, поради наказването от УЕФА след безредиците на финала на 2020 на стадион „ Уембли “ в Лондон.

„ Унизително е за като страна. Мисля, че доста от тези, които предизвикаха проблемите, не са футболни почитатели. Говорихме задоволително за това. Това, което ще кажа е, че болшинството от наши последователи, които пътуваха за, се държаха брилянтно. Благодаря им, тъй като може би хората чакаха нещо друго “, разяснява Гарет Саутгейт.

Селекционерът чака да може да разчита на всичките си футболисти. „ Ще преценим съгласно положението им “, сподели Саутгейт. се възвръща от коронавиус, а към този момент тренира настрана от главната група.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР