Селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев

...
Селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябва да работим върху самочувствието и контрола на топката

Селекционерът на националния тим по футбол на България Илиан Илиев остана удовлетворен от двата другарски дуели, които „ трикольорите “ изиграха против Танзания (1:0) и Азербайджан (1:1). Специалистът е безапелационен, че неговите избраници са посочили огромно предпочитание да пресират съперниците си, което посочи като позитив.

„ Отборът за първи път се събра за повечко време и в малко по-спокойна конюнктура. Като цяло имаше нелоши неща, имаше и такива, които би трябвало да се поправят. В такава обстановка ни е футболът, че би трябвало и дребното положително да го насърчаваме “, сподели Илиев на Летище София.

„ Във вчерашния мач съответно (срещу Азербайджан) имаше голямо предпочитание от всички. Имахме положителни обстановки, положителни моменти. Имахме и не толкоз положителни. Тези положителни моменти би трябвало да стават в по-големи интервали от мача “, разяснява селекционерът.

„ Трябва да работим още върху самочувствието и контрола на топката. Това са свързани неща. Вчера се опитахме да играем високо, в някои моменти линиите ни се разделят, което разреши на противника да направи контраатаки. Но това огромно предпочитание да пресираме високи, изключително след 1:0 в наша изгода, би трябвало да го изтъкнем като позитив “, добави още Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР