Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев вярва, че

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев вярва, че
Коментари Харесай

Дерменджиев вярва, че Ивелин Попов може да размисли за националния отбор

Селекционерът на националния тим по футбол Георги Дерменджиев има вяра, че Ивелин Попов може да премисли решението си за отдръпване.

Преди два месеца капитанът разгласи, че повече няма да играе за България. Месец по-късно сподели, че досегашният вицепрезидент на БФС Йордан Лечков е имал роля за нездравата атмосфера в тима.

Дерменджиев уточни, че е приказвал с Попов и че двамата ще имат още диалози след другарската среща с Беларус.

" Вие знаете, че като международна процедура има доста играчи, които са изявявали такава позиция, а по-късно има и връщане. Това е обикновено. Аз персонално мисля, че може да се случи. Ивелин е момче, което си държи на думата, само че ще имаме заключителен диалог и ще знаете и вие ", сподели Дерменджиев.

България резервира очаквания за класиране на европейското състезание, като ще играе плейоф с Унгария в София. " Не мога да давам обещание нищо, обвързвано с класиране на европейско състезание. Феновете желаят това да се случи, само че нашата отговорност е доста огромна. Вярвам, че те ще дойдат и ще поддържат тима. Искам да видя класиран народен тим, какъв брой ще е изменен - вие ще кажете. Всичко, което е належащо да се направи до първия мач, ще го създадем ", сподели селекционерът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР