Селекционерът на националния отбор по футбол до 17 години Йордан

...
Селекционерът на националния отбор по футбол до 17 години Йордан
Коментари Харесай

Йордан Петков: Еуфорията в Португалия бе уникална

Селекционерът на националния тим по футбол до 17 години Йордан Петков приказва след класирането на тима за европейско състезание в Израел през месец май.

"Еуфорията беше неповторима. Това е нещо, което не се не помни цел живот ", показа той.

"Знаем, че тази година има и международно състезание и мисля, че ще се преборим за това. Това е новата ни цел. Може да звучи налудничаво, само че имам вяра, че можем да го реализираме ", добави Петков.

"Чувството да съм треньор на този тим е ужасно. Обичам да работя с млади момчета. Една крачка е от голямо значение във футбола, един сантиметър. Показвам им това, което знам и мога с опита ми ", сподели той пред Българска национална телевизия.

"Да се надяваме целият тим да влезе в представителния отбор. Говоря им, че всичко зависи от тях. Мисля, че всички имат капацитет за мъжкия тим. Трябва доста работа, искам и им шанс ", добави Петков.

Той разяснява и митингите на млади футболисти пред постройката на БФС. "Докато бяхме в Португалия, не сме разговаряли с децата за митингите. Това не би трябвало да се случва, грозно е ", счита Йордан Петков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР