Селекционерът на националния отбор на Кипър Ран Бен Шимон сподели,

...
Селекционерът на националния отбор на Кипър Ран Бен Шимон сподели,
Коментари Харесай

Играчите на Кипър искат да станат герои срещу България

Селекционерът на националния тим на Кипър Ран Бен Шимон показа, че се надява неговият тим да завоюва идващите си два мача. Кипърците са домакини на България в петък от 21,45 часа в групата ни от Лигата на нациите. Четири дни по-късно одобряват и Норвегия.

В лагера на отбора се надяват на поддръжка в семействата, както и да се трансфорат в герои за Кипър с две победи. "Да създадем кипърския народ горделив с нас ", бе девизът в деня за медиите в лагера на противника.

"Очакванията за положителни резултати са огромни и желаеме да накараме нашите почитатели да се гордеят - сподели наставникът Бен Шимон. - Трябва да се стремим да доближим най-хубавите, а това значи, че футболистите би трябвало да дават 100 % от себе си във всеки един миг. Искаме да създадем серия от положителни резултати. Не се стремим към една хубава победа, която да е последвана от загуба. В същото време не желаеме да получаваме похвали за представянето си, само че да не сме спечелили, както предходните ни две гостувания в Лигата на нациите, в които играхме добре, не се опитвахме просто да ритаме топката. "

Един от главните играчи на Кипър Йоргос Меркис също показа своите упования за идните дуели:

"В тима царува доста добра атмосфера, като семейство сме. Предстоят ни два сложни мача. Нашата цел е да победим България и Норвегия. Ще дадем всичко от себе си, с цел да създадем кипърския народ горделив. "

За мача с България от състава на Кипър ще отсъства полузащитникът на британския Саутенд Джейсън Деметриу, който получи червен картон в мача със Словения.

България и Норвегия водят в групата с по 9 точки, Кипър има 4, Словения - една.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР