Селекционерът на националния отбор на Казахстан - Станимир Стоилов, даде

...
Селекционерът на националния отбор на Казахстан - Станимир Стоилов, даде
Коментари Харесай

Мъри към Левски и ЦСКА-София: Първо се опитайте да играете толкова добре, колкото Лудогорец

Селекционерът на националния тим на Казахстан - Станимир Стоилов, даде изявление за " Диема ". В него треньорът, който вкара Левски и Астана в групите на ШЛ, посъветва Левски и ЦСКА-София да се опитат да изградят жанр сходен на Лудогорец. Ето какъв съвет даде Мъри на сини и червени:

" Левски и ЦСКА имат още много да се потрудят, в случай че желаят да смъкват Лудогорец от игровия връх. Аз персонално ще подходя, в случай че съм на работа в съперник на този отбор, както беше в тази ситуация с Ботев, да изравня първо по игрови жанр тима. Да играе толкоз добре, колкото те играят и да ги надиграва. И това да се случва непрекъснато.

В Левски имат за разрешаване не толкоз финансови, колкото спортно-технически проблеми в преследването на върха.

От дълго време дублирам, че на Левски казусът в никакъв случай не е бил финансов в последните години. Винаги е бил спортно-технически за решение. През годините съм споделил за Левски всичко. Убедих се, че никой от хората, които управляват, не желаят да го чуят. Те се наскърбяват или се сърдят.

Надявам се Левски най-сетне в действителност да успее да завоюва купата. Това ще бъде един в действителност дълго чакан подарък за всички левскари ", разгласи Станимир Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР